fbpx
Testování

Testujeme zmrzliny Dr. Oetker. Jak nám chutnají?

 

Domácí zmrzliny u nás doma frčí od té doby, co jsme si pořídili zmrzlinovač s kompresorem. Za 45 minut máte jakoukoliv zmrzlinu si vymyslíte. Takový přístroj ale není levný a zabere spoustu místa. Díky magazínu Žena-in.cz jsem se zúčastnila testování zmrzlin Dr. Oetker. Tyhle zmrzliny jsou v prášku a můžete si je připravit i když doma žádný zmrzlinovač nemáte. Jsou totiž pro každého.

Jediný přístroj, který je k jejich přípravě potřeba, je ruční šlehač nebo kuchyňský robot se šlehací metlou. Směs na zmrzliny se musí vyšlehat s mlékem nebo smetanou. Šlehá se intenzivně, na nejvyšší rychlost, tři minuty a poté se chladí v lednici a mrazí v mrazničce. Já jsem šlehala ručním šlehačem značky MORA.

Ušlehanou směs na zmrzlinu dejte do krabičky s víkem. Mimochodem, už samotná směs je voňavý, nadýchaný a moc chutný krém.

Nechejte půl hodiny v lednici a poté dejte na pět hodin do mrazničky.

Dr. Oetker zmrzliny koupíte ve dvou příchutích. Taková ta top klasika. Vanilka a čokoláda. Nebudete mi věřit, dokud nevyzkoušíte, ale vanilková chutná po vanilce, jsou v ní semínka z lusku a v čokoládové najdete kousky moc dobré čokolády. Kromě toho můžete základní zmrzlinu ještě doplnit o ovoce, džem, nadrobené sušenky, další nasekanou čokoládu, oříšky nebo třeba karamel. Záleží už jen na vás, jestli před zamrazením nebo až při servírování zmrzliny.

Já preferuji nechat základ jen zmrzlinu z prášku a dochutit až v misce. Protože každý ji mám rád jinou. Vím jak to chodí u nás doma. Pro tentokrát jsem však zkusila do čokoládové zmrzliny přidat nasekané mandle.

Krásné léto se zmrzlinou Dr. Oetker vám přeje Elly.