fbpx
Testování

Jak pečete cupcaky? Zapojte se do diskuse a vyhrajte dárek

Cupcaky jsou minidortíčky, které jsou stále více oblíbené.

vizual do diskuse

A my je také milujeme. Proto jsme pro vás připravili diskuzi a soutěž o kuchařské knihy. Spolupracujeme s magazínem Žena-in.cz a tak soutěž probíhá i tady.

Cupcaky nesou svůj název podle malých košíčků, zhruba o velikosti čajového hrnečku, ve kterých jsou jednotlivé dortíčky pečeny.

Každá dortová „jednohubka“ se skládá ze dvou částí. Tou první je korpus, který je upečen ze základních surovin ve formě na muffiny. Druhou částí je krém či případně jiná ozdoba. Tyto roztomilé dortíky tak okouzlí nejen svou chutí, ale také vzhledem. Obě dvě části mohou mít různé příchutě, vůně i barvy. Čokoláda a vanilka jsou nejoblíbenějšími klasikami. Fantazii se však meze nekladou, můžete si upéct takový cupcake, na jaký máte zrovna chuť. Vyzkoušet můžete i méně netradiční příchutě, velmi dobré jsou i ve slané variantě.

Pokud máte rádi kreativní věci, pak některé cupcaky jsou hotová umělecká díla. Zdobí se krémem, potahují se marcipánem, posypávají se dekoracemi a tvoří se na ně nejrůznější obrazce. Také, pro dokonalost vzhledu můžete cupcak posadit to barevného košíčku, který může mít různé vzorky. Prostě fantazii se meze nekladou…

cupcake

Pokud patří také mezi vaše oblíbené, budeme rádi, když se zapojíte do diskuse a napíšete nám své postřehy. Jestliže je nepečete a nemáte je rádi, do diskuse nepřispívejte.

Jaké jste již vyzkoušeli, jaké máte rádi?

S čím jste bojovali a jaké máte vyzkoušené fígle?

Jsou pro vás cupcaky vhodným dárkem pro někoho, koho chcete potěšit?

Zkoušeli jste i slané varianty? Jaké?

Zapojujete do přípravy i děti? Jsou také jejich oblíbenými?

Pokud patří také mezi vaše oblíbené, budeme rádi, když se zapojíte do diskuse a napíšete nám své postřehy. Jestliže je nepečete a nemáte je rádi, do diskuse nepřispívejte. Chceme, aby zde našli inspiraci ti, kteří je mají rádi a zajímají je další tipy. Děkujeme za pochopení. 

Zajímavé recepty na sladké i slané cupcaky najdete na stránkách http://www.pecenijeradost.cz/

Za vaše příspěvky vás odměníme. Máme pro vás 6 skvělých knížek, které vás potěší. Všechny se točí kolem vaření, takže budete opravdu nadšené!

Na konci měsíce října vylosujeme z obou diskuzí celkem 6 výherců.

kniha1

Domácí nápoje s alkoholem i bez něj

kniha2

Originální jedlé dárky – Sladké a pikantní ve venkovském stylu

Diskutovat můžete pod tímto článkem, ale také pod článkem na partnerském magazínu ŽENA-IN.CZ. Ten najdete TADY. Čím více budete diskutovat, tím více šancí na výhru máte 🙂