Testování

Opékání buřtů, grilování a jiné letní radovánky

První buřty se u nás doma opékají hned jak se začne počasí tvářit trochu sympaticky. Teple. Jarně. A pak už nepřestaneme, až s pošmourným podzimním počasím. Milujeme grilování, ale nezapomínáme ani na klasické opékání buřtů u táboráku.

S teplým počasím přípravu jídel rádi přesouváme ven, na terasu. A proto jsem se moc těšila na testování novinky HELLO kečup, v praktickém balení. Kapsičky mají obsah 200 g. Balení ideální na výlet, opékání na zahradě, víkend na chalupě. Kečup v nich je opravdu výborný, jemný i ostrý. 100 g kečupu je připraveno ze 165 g rajčat.

Ale nejvíce mě baví, jak dobře se s tímto kečupem manipuluje. Můžete ho pohodlně sbalit do batohu, přihodíte ho na hromádku s buřty a chlebem, když jdete k táboráku. Kečup je bezpečně uzavřený šroubovacím uzávěrem. Líbí se mi, že tohle balení kečupu nezabere v lednici moc místa.

Co velice oceňuji je, že kečup neobsahuje žádné konzervační látky a je vyroben z kvalitních surovin. V kuchyni jsem každý den, vařím a peču, protože mě to baví a je to moje práce. Ale bez mučení se přiznám, že jsem nikdy nebyla typ, který by si připravoval vlastní zavařeniny, kečupy a podobné dobroty. Raději se podívám po kvalitních produktech na trhu. A to kečup HELLO určitě je.

Testování probíhalo ve spolupráci s magazínem Žena-in.cz.

Opékáme většinou špekáčky Krásno, jsou výborné. A překrásná, praktická a poctivě vyrobené dřevěná prkna najdete na webu Krájecí prkna.