fbpx
Testování

Granko slaví 40 let a vy můžete mít puntíkovaný hrneček

Co si vybavíte, když se řekne Granko? Mě hned naskočí slovo „dětství“. Ať už to moje nebo mých dětí. Jako děti jsme Granko milovali. Všichni tři. Když maminka vařila kakao, tak tatínek si nechal uvařit „dospělácké“, holandské kakao s trochou cukru. A my děti samozřejmě všichni Granko. Vařila nám ho babička nebo maminka, bylo to celkem jedno. Bylo prostě božské. Když k němu byla bábovka, tak ještě lepší. Nebo loupák s mákem.

Nově mám Granko spojené také se svým posledním těhotenstvím. To jsem totiž bez hrnku kakaa nemohla fungovat 🙂 Oblíbila jsem si Granko Exklusive. Má více kakaovou chuť a je méně sladké.

Hrníčky, do kterých nám vařila kakao babička, mám teď doma já. Jako vzpomínku na babičku.

Vzpomínku na staré časy si pro své příznivce připravilo i Granko. Slaví totiž letos 40. narozeniny.

Pamatujete si na puntíkovaný hrnek Granko? U nás doma jich bylo několik, vařila jsem do nich Granko i svým dětem, když byly malé. Ale pak se mi někam zatoulaly. Proto jsem měla velkou radost, že Granko slaví narozeniny tím, že připravilo limitovanou edici těchto krásných hrníčků.

Teď navíc s novou Granko termoskou, jsme objevili novou rodinnou tradici. Kakao na cesty. Když jsem ho vzala do ZOO, kam jsme vyrazily na dámskou jízdu, samé Kolaříčky (rozumějte dvě dospělé – já a moje švagrová, našich 5 holek a Tony kamarádka Nela), tak tříletá Mariánka nechtěla pít nic jiného. Na každé zastávce se dožadovala kakaa 😀

Naposledy nás taky Granko zahřálo na fotbalovém zápasu, kde hrála naše Tony s týmem holek, se kterýma hraje neskutečně ráda. My jsme mrzli na tribuně a zahřívali se kakaem v termosce. Přikusovali jsme k tomu domácí lívance a bylo nám moc dobře. Jo…a holky vyhrály 🙂 A tak jsme z toho udělali tradici a Granko v termosce sebou bereme na fotbal už pokaždé.

cof

Kde u nás nesmí Granko chybět?

  • při víkendové snídani
  • na palačinkách a lívancích
  • na krupicové kaši
  • na pudinku
  • na poháru se zmrzlinou a šlehačkou

Mrkněte se v obchodě po Granku v balení s puntíkovaným hrníčkem

Článek vznikl ve spolupráci s magazínem Žena-in.cz.