Ta nejjednodušší a nejlepší vajíčková pomazánka
Taky vaši chlapi donesli domů hromadu barevných vajíček? Já se vždycky těším jak malá. Bude kotel vajíčkové pomazánky.
Klasika, v každé rodině mají po Velikonocích barevnou vajíčkovou pomazánku. Zkuste tu podle mého receptu. Používám do ní dva druhy hořčice. Medovou a Francouzskou – obě Avokádo.

Potřebujete
- 6 vajíček natvrdo
 - 4 lžíce majonézy (dělám domácí, v Thermomixu – je nepřekonatelná)
 - 5 lžic pomazánkového másla
 - 1 lžíce Medové hořčice Avokádo
 - 2 lžíce Francouzské hořčice Avokádo
 - podle chuti sůl a černý pepř
 - 1 jarní cibulka
 
Vajíčka uvařená natvrdo oloupejte. Rozkrojte a vyloupněte z bílku žloutek. Žloutky rozmačkejte s majonézou a pomazánkovým máslem. Bílky nasekejte nadrobno nebo nastrouhejte na hrubém slzičkovém struhadle. Přidejte ke žloutkové směsi. Dochuťte solí, pepřem a hořčicí. Cibuli nakrájejte najemno a vmíchejte nakonec. Ozdobte řeřichou nebo pažitkou.

Recept jsem vytvořila pro značku Avokádo.

				
					
		
		

