fbpx
Cestování,  Co se nikam nevešlo,  NEVAŘÍME :-)

Dinner in the sky. Ten nejúžasnější zážitek v oblacích nad Prahou

Jsou zážitky, které si rádi zopakujete a těšíte se na ně. U nás je to každoroční, zářijový Dinner in the sky. Dvakrát jsme vyletěli do oblak v pražských Riegrových sadech a letos se plošina se zážitkovou gatronomií už podruhé vznesla nad Náplavkou, z Dvořákova nábřeží.

Takový výhled je prostě něco úžasného, co myslíte.

Ale začněme od začátku…

Letošní Dinner in the sky měl pod palcem úžasný mladý šéfkuchař z The Eatery, Pavel Býček. Volba to byla skvělá, my jsme si celou akci skvěle užili. Pavel před The Eatery působil třeba v Alcronu.

A není to jen o jídle, samozřejmě. Pavel Býček nám ke všemu připravil hezké povídání, jak o jídle, tak o víně. A kdo má rád Prahu a výhledy na ni, tak pro něj je Dinner in the sky fakt perfektní zážitek.

Myslí tady i na vegetariány, nebojte se.

Nebeské menu v roce 2022

Tatarák z červené řepy s brynzou a oříškovým dresinkem. 

Kreativní verze koprovky s uzeným pstruhem a pečenými brambůrky.

Kachní prso s pečenou dýní a kaštany. 

Domácí pribináček z podmáslí s hruškovou oblohou.

Vegetariánské menu

Rizoto z tarhoni s pečenou dýní a kadeřávkem.

Kreativní verze koprovky s pečenými brambůrky.

Můžete si vybrat, jestli vyrazíte na oběd v oblacích nebo třeba romantickou večeři při západu slunce. Stačí jen nalistovat kalendář volných míst na webu Dinner in the sky a objednat si svůj čas. Jen bacha, spěchejte. Plošina vyjíždí nahoru jen v první polovině září a pak zase musíte počkat do dalšího roku. Neváhejte…

Letos nás opravdu hodně bavilo i párování jídla s víny. Myslím, že se povedlo u všech chodů. Všichni si vína fotili, aby si je mohli pořídit domů, tak to je myslím jasný důkaz toho, že jsme byli všichni nadšení.

Joo a když se nebojíte, tak si můžete udělat takovou pohodičku 😀