fbpx
Testování

Pusťte se do boje s roztoči ve vaší domácnosti

Jak se staráte o svou postel? O místo, kde denně trávíte několik hodin. Samozřejmostí je častá výměna ložního prádla a každodenní větrání. Já miluju, když si čerstvě povleču a večer si lehnu do nadýchaných voňavých peřin.

Jenže přemýšleli jste někdy nad tím, že hygiena našeho místa na spaní není jen o větrání a převlékání postele? Uvnitř vašich matrací (a nejen tam) bohužel žijí roztoči. A moc se jim tam líbí. Kvůli nim nás pak trápí různé zdravotní problémy, ať už jsou to alergie nebo třeba jen ztížené dýchání.

V naší domácnosti žijí tři děti, z toho jedno batole a čtyři kočky. Do postele často vletíme oblečení v tom, v čem jsme chodili celý den (hlavně Žof se to fakt blbě vysvětluje a navíc se fakt rádi povalujeme).

Proto mě velice zaujala možnost otestovat přípravek ExAller®, který si s roztoči umí poradit. Jak to udělá? Jeho použití je velice jednoduché. Stačí ho nastříkat na postel, na které jste nechali povlečené prostěradlo. Postříkejte celou plochu a nechejte ExAller® působit minimálně hodinu, maximálně dvě.

Potom prostěradlo stáhněte a vyperte. Jestli máte na matraci stahovací pratelný potah, vyperte i ten. Na závěr jsem ještě všechny matrace vysála výkonným vysavačem. Pro jistotu 🙂

Líbí se mi, že ExAller® obsahuje přírodní látky. A jak tedy funguje? Do postříkané látky prostěradla naláká až 80 % roztočů, kterých se potom zbavíte tím, že prostěradlo vyperete na 60 °C. A hotovo.

Pokud doma bojujete s alergiemi na roztoče, máte malé děti, domácí mazlíčky nebo jen nepříjemný pocit z toho, že je vaše postel plná roztočů, určitě si přípravek ExAller® pořiďte a budete moc spokojení.