fbpx
Testování

Testování: Ochranný a regenerační krém Dermalibour+

Jsem tady s dalším testováním ve spolupráci s magazínem Žena-in.cz. Tentokrát se mi v redakci s testováním trefili přímo do aktuální domácí potřeby. Žof se totiž osypala drobnými pupínky, které si nedokáže naše pediatrička vysvětlit. Může to být prý ze sluníčka nebo reakce po očkování. Zkouším ji tedy mazat krémy, které jsem dostala k testování.

Jak krémy pomohly, dám určitě vědět. Protože si nemyslím, že budou fungovat po jednom, či dvou namazáních. Teď mažu Žof týden a mám pocit, že se její pokožka začala vyhlazovat a pupínky mizí.

Jsou totiž určeny pro dospělé, děti i kojence. Tedy pro celou rodinu.



A-DERMA Dermalibour+ Barrier Ochranný krém, 50ml, 100 ml

A-DERMA Dermalibour+ Barrier Ochranný krém posiluje přirozenou kožní bariéru a pomáhá chránit podrážděnou pokožku vystavenou vlivům podnebí, vody (slané i chlorované), odírání, tření, dráždivým kovům nebo chemickým vlivům (čisticí prostředky v domácnosti). Slouží tedy jako prevence proti poškození kožní bariéry, ale zároveň umí chránit pokožku, u které již k podráždění došlo. Díky efektu „druhé kůže“ ochranný krém pokožku izoluje a chrání, zároveň napomáhá obnově epidermis a podrážděnou pokožku čistí. Je vysoce voděodolný, odolá až 5 koupelím(včetně mořské a chlorované vody). Krém je vhodný i pro kůži se sklonem k atopii a má příjemnou nelepivou texturu. Velmi dobře se vstřebává, takže se po aplikaci můžete jít ihned věnovat svým oblíbeným aktivitám.

A-DERMA Dermalibour+ Reparační krém, 50 ml

A-DERMA Dermalibour+ Reparační krém pečuje o pokožku, u které již k podráždění došlo. Zarudnutí, pnutí, svědění nebo olupování – však to všichni dobře známe. Můžete jej použít i na opruzeniny nebo podráždění v okolí úst nebo na rukách. Oceníte jej na kožní vyrážky a odřeniny nebo na štípance od hmyzu. Extrakt z výhonků ovsa Rhealba®zklidňuje křehkou pokožku a komplex mědi a zinku zabraňuje množení bakterií. Po aplikaci tohoto reparačního krému doporučujeme podrážděnou pokožku namazat ochranným krémem Dermalibour+ Barrier, který na pokožce vytvoří ochrannou bariéru a drobnou ranku či vyrážku izoluje – kůži tak chrání před dalším podrážděním.

Se značkou A-DERMA jsem se díky testování setkala poprvé a byla jsem upřímně zvědavá, jak bude fungovat. Líbí se mi, že jde jak o péči ochranou a preventivní, tak u druhého krému o péči regenerační, která má napravovat již vzniklé problémy. A jaké? Třeba suchou, popraskanou či jinak podrážděnou kůži.

Ochranný krém jsem vyzkoušela na sobě, Žof i Toničce, kdy jsme spolu vyrazily na bazén. Žof mívá po příliš chlorované vodě malé červené flíčky, které se tentokrát nekonaly. Já, když potápím na bazénu hlavu do vody, tak mám zase na obličeji nepříjemný svědivý a svíravý pocit. Tentokrát jsem ho překvapivě nezaznamenala. Tohle bylo moc příjemné překvapení a potvrdila jsem si, že efekt „druhá kůže“, opravdu u A-DERMA krému funguje.

Jak jsem napsala už na začátku, regenerační krém teď testuji na Žof a jejích zarudlých vyrážkách. Blednou a jak to dopadlo, doplním pod článek. Já sama jsem regenerační krém použila na nehezkém exému, který se mi vytvořil na dovolené pod hodinkami. Už je téměř pryč, asi po týdenním používáním regeneračního krému.

Jak spokojené byly holky z redakce magazínu? To si přečtěte TADY.

Přípravky značky A-DERMA jsou k dostání online nebo v partnerských lékárnách.

Více informací naleznete zde.