Kaši stačí zalít horkou vodou nebo mlékem (případně alternativou mléka). Promíchat a za tři minuty můžete kaši jíst. Stejně jak my, ji můžete doplnit ovocem, oříšky, semínky, čokoládou…

Já jsem si natural kaši doplnila čerstvými švestkami, mákem a čokoládou. Neskutečně chutná kombinace.

Jedna porce rýžové Probio kaše TOPNATUR je plná vitamínů, obsahuje 6 kmenů probiotických kultur, minerálních látek, velkého množství vlákniny a některé druhy kaše obsahují také protein.

Probio kaších TOPNATUR nenajdete žádný přidaný cukr nebo geneticky modifikované suroviny. Základem kaše je extrudovaná rýžová mouka, která nezatěžuje organismus a je lehce stravitelná.

Za mě byla nejchutnější natural kaše, manželovi velice chutnala belgická čokoláda a kokos, dětem zachutnala banánová s čokoládou. Výhodou je opravdu blesková příprava, takže kaše oceníme také ve školním roce, kdy bude náš čerstvý středoškolák vstávat dříve než byl zvyklý a tahle kaše bude hotová raz dva. Navíc mu dodá tolik potřebnou energii, kterou od snídaně očekáváme.

Více informací o bezlepkových a bezlaktózových produktech najdete na www.topnatur.cz.